Kandyzowana Skórka Pomarańczy w czekoladzie z cynamonem cejlońskim

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 7 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 27,00 zł 27.00
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

 Klasyka cukiernicza - mięsista skórka kandyzowanej pomarańczy ze szczyptą cynamonu skropiona likierem Cointreau. A potem przyzwoicie ubrana w wytrawną czekolade z prażonymi migdałami. Produkt pakowany - 100g. w ekologiczne pudełko z tektury zabezpieczony przeciwstrząsowo drewnianymi wiórami.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl