
Kandyzowana Skórka Pomarańczy w czekoladzie z cynamonem cejlońskim
Opis
Klasyka cukiernicza - mięsista kandyzowana skórka
pomarańczy ze szczyptą cynamonu cejlońskiego wykończona
wytrawną czekoladą. UWAGA na powierzchni czekolady
często pojawiają się krople jest to wynikiem
soczystości skórki i nie jest wadą.
Składniki : kandyzowana skórka pomarańczy,
czekolada min. 70% (miazga czekoladowa min. 70%,
masło kakaowe, cukier, lecytyna sojowa, ekstrakt wanilii)
cynamon.
Wartości odżywcze w 100g: Kalorie: 391.6 kcal Tłuszcz: 8.56g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 4.84g Węglowodany: 75.4g
Cukry: 67.2g Błonnik: 7,00g Białko: 2.28g Sól: 0.02g
Przechowywać w suchym chłodnym miejscu
Masa netto:100g